Červená fazole "chilli" ledvinka
Červená fazole nebo se jim také říká chilli fazole, protože mají po uvaření nasládlou chuť. Hodí se jako příloha k rýžovým nebo kukuřičným pokrmům. Používají se hlavně v mexické kuchyni, především pro přípravu oblíbeného chilli con carne.
Složení:
- 100% Červené fazole "chilli" ledvinka
Původ:
- Amerika
Příprava:
- Namočené fazole necháme přes noc cca 10-12h, poté slijeme vodu, propláchneme je a vaříme 1,5h.
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1410kJ/337 kcal
- Bílkoviny - 23g
- Sacharidy - 60g
( z toho cukry - 2,1g) - Tuky - 1,1g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,2g) - Sůl - 0,03g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.