Bulgur hrubý
Bulgur hrubý je naklíčená, usušená a nahrubo pomletá pšenice s oříškovou chutí. Nenadýmá. V české kuchyni ho můžeme použít do salátů, nádivek, karbanátků, polévek nebo přílohu k jídlu.
5,0
1 hodnocení
Složení:
- 100% Bulgur hrubý
Původ:
- Turecko, Ukrajina
Příprava:
- Bulgur propláchneme ve vodě a na mírném ohni v osolené vodě necháme vařit přibližně 6 min., poté necháme odstát pod pokličkou dalších 10 min.
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1594kJ/377 kcal
- Bílkoviny - 11,8g
- Sacharidy - 73,1g
( z toho cukry - 0,4g) - Tuky - 1,9g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,4g) - Sůl - 0,01
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.