Kukuřičné vločky
Kukuřičné vločky se snadno a rychle připravují. Můžeme je připravit na slano i na sladko. Přidávají se do polévek, nákypů či sladkých dezertů. Patří mezi přirozené bezlepkové a lehce stravitelné potraviny. Obsahují vitamín B, kyselinu pantotenovou (B5), kyselinu listovanou (B9), vitamín E. Je také zdrojem železa, hořčíku, zinku, manganu a selenu.
5,0
3 hodnocení
Složení:
- 100% Kukuřičné vločky
- Alergeny: stopy sóji, skořápkové plody
Původ:
- Ukrajina
Příprava:
- Zalijeme horkou vodou a necháme 3 min. odstát
Dle chuti můžeme okořenit
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1591kJ/375 kcal
- Bílkoviny - 8g
- Sacharidy - 83g
( z toho cukry - 7g) - Tuky - 1g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,2g) - Vláknina - 3g
- Sůl - 2,5g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.