Hrachové vločky
Hrachové vložky jsou vynikající na zahuštění polévky či kaše. Jelikož jsou předvařené / instantní, jejich příprava trvá ve vroucí vodě do 3 min. Jsou přirozeně bezlepkové, ale výjimečně mohou obsahovat lepek ve vločkách z jiných obilovin, proto nejsou doporučované při přísné bezlepkové dietě.
5,0
1 hodnocení
Složení:
- Hrachové vločky - instantní
- Alergeny: stopy lepku
Původ:
- Česká republika
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1442kJ/340 kcal
- Bílkoviny - 21g
- Sacharidy - 61g
( z toho cukry - 5g) - Tuky - 1g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,2g) - Sůl - 0,02g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.