Pohankové instantní vločky můžeme použít jako základ chutných slaných polévek, do nákypů, omáček nebo dietních placek. Pohanka se řadí mez tzv. pseudoobiloviny a je...
Ovesné instantní vločky se doporučují také v těhotenství. Patří mezi nejpopulárnější a nejvíce používané vločky. Oves obsahuje vitaminy skupiny B, vápník, železo a fosfor....
Ovesné bezlepkové jumbo vločky (celozrnné s klíčky) jsou velké vločky vyrobeny z celých ovesných zrn a jsou bezlepkové. Snídani z nich nastartujete den plný energie. Můžete je...
Žitné instantní vločky jsou vhodnou součástí jídelníčku při redukčních dietách, rekonvalescenci i pro sportovce, ovlivňuje taky pohyb střev. Můžete je použít do jogurtu, k...
Rýžové instantní vločky jsou vyrobeny z bílé dlouhozrnné rýže, jsou skvělé na zahuštění omáček i polévek, příměsí do jogurtů, sladkých a slaných kaší, také do domácího pečiva....
Ovesné bezlepkové jemné vločky (celozrnné instantní) jsou vyrobeny z celých ovesných zrn. Využívají se k snídaňovým pokrmům nebo ovesné kaše, která vám dodá dostatek energie na...
Jáhlové vločky jsou oblíbené, díky snadné a rychlé přípravě. Jsou skvělé na přípravu instantní kaše, můžeme je přidávají se do polévek, domácího pečiva nebo jogurtů. Obsahují...
Kukuřičná instantní polenta je forma upravené kukuřičné krupice. Polenta se může podávat samostatně ochucená např. plísňovým sýrem gorgonzola a kvalitním vínem, nebo jako...
Špaldové vločky jsou oblíbenou potravinou díky své specifické oříškové chuti a jsou lehce stravitelné. Můžeme je přidat do jogurtu, k zahuštění polévek a omáček, nebo z nich...
Kukuřičné vločky se snadno a rychle připravují. Můžeme je připravit na slano i na sladko. Přidávají se do polévek, nákypů či sladkých dezertů. Patří mezi přirozené bezlepkové a...