Jasmínová rýže je nejoblíbenější surovinou v thajské kuchyni. Po uvaření je vláčná a lepkavá. Je ideální ji použít pro konzumaci hůlkami, pro přípravu nejrůznějších pilafů,...
Rýže sushi je speciální surovina pro přípravu tradičního japonského sushi. Po uvaření vyniká lepší lepkavou konzistencí a po přidání důležitého rýžového octa je skvělá pro...
Rýže jasmínová Hom Mali díky její lepivé konzistenci je ideální pro konzumaci hůlkami. Je vhodná pro přípravu nejrůznější pilafů, nákypů, salátů, sladkých dezertů nebo jako...
Rýže Basmati Sella parboiled se nelepí a má sypkou konzistenci. Označení rýže parboiled znamená vaporizovaná nebo před pařená. Rýže je hodnotnější než klasická, obsahuje...
Rýže Basmati je považována za "Královnu rýže". Její specifická vlastnost a výhoda je, že se při vaření nelepí. V kuchyni se využívá jako příloha, můžete ji přidat i do čínské...
Červená rýže natural je specifická pro svoji nazrzlou až hnědou barvu a příjemnou chutí po oříšcích. Obsahuje vitamíny a minerální látky. Skvěle se hodí k přípravě sladkých i...
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.