Jasmínová rýže je nejoblíbenější surovinou v thajské kuchyni. Po uvaření je vláčná a lepkavá. Je ideální ji použít pro konzumaci hůlkami, pro přípravu nejrůznějších pilafů,...
Rýže Basmati Sella parboiled se nelepí a má sypkou konzistenci. Označení rýže parboiled znamená vaporizovaná nebo před pařená. Rýže je hodnotnější než klasická, obsahuje...
Červená rýže natural je specifická pro svoji nazrzlou až hnědou barvu a příjemnou chutí po oříšcích. Obsahuje vitamíny a minerální látky. Skvěle se hodí k přípravě sladkých i...
Rýže sushi je speciální surovina pro přípravu tradičního japonského sushi. Po uvaření vyniká lepší lepkavou konzistencí a po přidání důležitého rýžového octa je skvělá pro...
Rýže Basmati je považována za "Královnu rýže". Její specifická vlastnost a výhoda je, že se při vaření nelepí. V kuchyni se využívá jako příloha, můžete ji přidat i do čínské...
Rýže jasmínová Hom Mali díky její lepivé konzistenci je ideální pro konzumaci hůlkami. Je vhodná pro přípravu nejrůznější pilafů, nákypů, salátů, sladkých dezertů nebo jako...