Jalovec červený plod celý
Jalovec červený plod celý patří mezi neodmyslitelnou přípravu jídla z divočiny a zvěřiny, k nakládání masa před uzením, příprava tmavých omáček. Má regenerační účinky na játra. Pomáhá při chronických zánětech jater a cirhóze.
4,7
3 hodnocení
Napomáhá k:
- Ovlivňuje krevní cukr a lymfatický systém
- Zadržování vody v těle
- Otoky
Složení:
- 100% Jalovec červený plod
Původ:
- Evropa, Asie
Návod na přípravu:
- 2-3 rozdrcené jalovčinky zalijeme čtvrt litrem vroucí vody, necháme 4-6 min. louhovat, poté scedíme
- Užíváme 1 šálek denně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.