Kešu v mléčné čokoládě
Vyzkoušejte u nás neodolatelnou spojitost křupavých kešu ořechů a mléčné čokolády! Vyzkoušíte jednou a nebudete moci přestat !
5,0
5 hodnocení
Země původu:
- ČR
Složení:
- MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 66 %
- JÁDRA KEŠU OŘECHŮ 33 %
- LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
- PŘÍDATNÉ LÁTKY: (KATEGORIE - E SYMBOL - NÁZEV LÁTKY) Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát Lešticí látka - E 904 - šelak Kyselina - E 330 - kyselina citronová Konzervant - E 200 - kyselina sorbová
Nutriční hodnoty:
- Energie 578/2406 Kcal/kJ
- Tuky 39 g - z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
- Sacharidy 48 g - z toho cukry 46 g
- Vláknina 3,3 g
- Bílkoviny 7,1 g
- Sůl 0,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.