Kešu v hořké čokoládě
Kešu v hořké čokoládě je lahodná sladká pochoutka, která se skládá z pražených kešu oříšků obalených v kvalitní hořké čokoládě. Kešu ořechy jsou plné nutričních výhod, jako jsou bílkoviny, zdravé tuky a minerály, a hořká čokoláda dodává tomuto snacku ještě více antioxidantů a hořké chuti. Tato kombinace vytváří zdravý, ale stále chutný způsob, jak si dopřát sladkou chuť a energii během dne.
5,0
1 hodnocení
Shrnutí :
- Kešu oříšky jsou semena z kešu stromu, původně z Brazílie a nyní pěstované po celém světě.
- Jsou bohaté na zdravé tuky, vlákninu, vitamíny a minerály, včetně hořčíku a železa.
- Oblíbenou pochoutkou jsou kešu v hořké čokoládě, kde jsou oříšky potaženy tenkou vrstvou kvalitní hořké čokolády.
Země původu:
- ČR
Složení:
- HOŘKÁ ČOKOLÁDA 66 %
- JÁDRA KEŠU OŘECHŮ 33 %
- LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
- PŘÍDATNÉ LÁTKY: (KATEGORIE - E SYMBOL - NÁZEV LÁTKY) Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát Lešticí látka - E 904 - šelak Kyselina - E 330 - kyselina citronová Konzervant - E 200 - kyselina sorbová
Nutriční hodnoty:
- Energie 560/2330 Kcal/kJ
- Tuky 37 g- z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
- Sacharidy 45 g - z toho cukry 34 g
- Vláknina 5,2 g
- Bílkoviny 9,1 g
- Sůl 0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.