Mandle uzené solené
Mandle loupané mají protirakovinné účinky. Obsahují spoustu vlákniny, vitamínu B1, B2, B3, B6, E a také glykosidy, které v těle působí protizánětlivě. Mají bohatý zdroj vápníku, hořčíku, draslíku. Hodí se do snídaňových kaší, do salátů, sladkých a slaných jídel. Používají se k výrobě francouzských makronek a marcipánu.
5,0
3 hodnocení
Země původu:
- USA
Složení:
- pražená jádra mandlí 96 %, směs koření kouřové aroma 2 % (E621, sůl, maltrodextrin, E 504, aroma – obsahuje alergen: sója, mléko, lepek, celer); rostlinný řepkový olej 1,6 %, sůl 0,4 %.
Nutriční hodnoty:
- Energie 628,4/2628,4 Kcal/kJ
- Tuky 52,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
- Sacharidy 18 g - z toho cukry 4,1 g
- Vláknina - g
- Bílkoviny 19,9 g
- Sůl 1,6 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.