Mandle loupané
Mandle loupané mají protirakovinné účinky. Obsahují spoustu vlákniny, vitamínu B1, B2, B3, B6, E a také glykosidy, které v těle působí protizánětlivě. Mají bohatý zdroj vápníku, hořčíku, draslíku. Hodí se do snídaňových kaší, do salátů, sladkých a slaných jídel. Používají se k výrobě francouzských makronek a marcipánu.
4,6
5 hodnocení
Napomáhá k:
- Zvyšuje imunitu organismu
- Zlepšení činnosti srdce
- Pozitivní vliv na zdraví
- Podporují krevní oběh a celkovou imunitu těla
- Snižuji riziko vzniku kardiovaskulárních chorob, diabetu a Alzheimerovy choroby
Složení:
- 100% Mandle loupané
Původ:
- USA
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 2494kJ/596 kcal
- Tuky - 47,5g
- Sacharidy - 18g
- Vláknina - 10g
- Bílkoviny - 17,5g
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
VIKTOR KARPETA
Kvalitka v bezvadném balení.