Kešu ořechy pražené solené
Kešu ořechy celé jsou výborným zdrojem bílkovin. Obsahují blahodárný látky a jsou oblíbené u příznivců zdravé výživy. Nenasycené mastné kyseliny jsou těmi nejvýraznějšími. Hodí se do ovocných a zeleninových salátů, pomazánek, do těst, krémů nebo s nimi můžeme posypat hotové pokrmy.
5,0
7 hodnocení
Země původu:
- Vietnam
Složení:
- Kešu ořechy – jádra (98%), sůl (1,5%), řepkový olej (0,5%),
Nutriční hodnoty:
- Energie 581/2428 Kcal/kJ
- Tuky 47,77 g - z toho nasycené mastné kyseliny 8,48 g
- Sacharidy 29,87 g - z toho cukry 5,01 g
- Vláknina 3,3 g
- Bílkoviny 16,84 g
- Sůl 1,5 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.