Arašídy pražené na sucho
Arašídy pražené na sucho mají antioxidantní a antibakteriální látky. Neobsahují žádný olej, který vzniká při běžném pražení, protože jsou pražené horkým vzduchem. Obsahují vysoké množství sacharidů, proteinu, vitamínů skupiny A, C a E a minerální látky - draslík, vápník a hořčík.
5,0
2 hodnocení
Země původu:
- Indie
Složení:
- Jádra podzemnice (100%)
Nutriční hodnoty:
- Energie 587/2457 Kcal/kJ
- Tuky 49,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,7 g
- Sacharidy 21,3 g - z toho cukry 4,9 g
- Vláknina 8,4 g
- Bílkoviny 24,4 g
- Sůl 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.