Kešu ořechy celé jsou výborným zdrojem bílkovin. Obsahují blahodárný látky a jsou oblíbené u příznivců zdravé výživy. Nenasycené mastné kyseliny jsou těmi...
Para ořechy celé je jádrem tobolky, která je plodem Juvie ztepilé. Důležité jsou pro těhotné ženy, přispívají ke správnému vývoji mozku plodu. Obsahují vitamíny A,...
Arašídy pražené na sucho mají antioxidantní a antibakteriální látky. Neobsahují žádný olej, který vzniká při běžném pražení, protože jsou pražené horkým vzduchem. Obsahují...
Mandle natural mají jemnou sladkou chuť a jsou zdrojem bílkovin a vlákniny. Můžeme je využít na snídaňové kaše, smoothies, mandlové mléko nebo na pečení, dochucování jídel.
Mandle loupané mají protirakovinné účinky. Obsahují spoustu vlákniny, vitamínu B1, B2, B3, B6, E a také glykosidy, které v těle působí protizánětlivě. Mají bohatý zdroj...
Pistácie loupané patří k nejchutnějším a nejméně tučným ořechům, takže se skvěle hodí do jídelníčků sportovců a při hubnutí. Obsahují navíc vysoké množství kvalitních...
Pecan ořechy jsou velice podobné vlašským ořechům, ale jsou tvarem víc podlouhlé a o něco sladší svou chutí. Pekanové ořechy přispívají ke zdraví celého vašeho...
Makadam ořechy mají vynikající jemnou máslovou chuť, stačí totiž spořádat pár kousků a jsme zasycení. Jsou nejvíce kalorické ze všech ořechů. Obsahují také...
Lískové jádra loupaná jsou bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, obsahuje např. vitamín B1, B2, C a E. Z minerálů pak především chrom, měď, vápník, selen či zinek a železo. Jsou...
Mandle lupínky mají protirakovinné účinky. Obsahují spoustu vlákniny, vitamínu B1, B2, B3, B6, E a také glykosidy, které v těle působí protizánětlivě. Mají bohatý zdroj...
Vlašská jádra patří mezi jedny z nejzdravějších potravin. Super potravinou jsou hlavně pro mozek, jehož tvar velmi připomínají.Podporují chuť k jídlu a mají...
Mandle natural pražené horkým vzduchem mají jemnou přirozeně nasládlou chuť bez dodatečného oleje nebo soli. Jsou skvělým základem pro výrobu domácího mandlového...