Hrachová zelená hladká mouka se vyrábí z přirozené bezlepkového hrachu zeleného. Skvěle se hodí na základ oblíbené hrachové polévky, pro zahuštění polévek nebo omáček. Dále ji...
Rýžová celozrnná hladká mouka se hodí na přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Můžeme ji použít i na...
Pohanková celozrnná hladká mouka se vyrábí z přirozeně bezlepkové neloupané pohanky. Skvěle se hodí na zahuštění polévek, omáček do sladkého i slaného pečiva, na palačinky,...
Ovesná celozrnná bezlepková hladká mouka se vyrábí z přirozeného bezlepkového ovsa nahého. Můžeme ji použít pro přípravu slaných a sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek či...
Cizrnová hladká mouka je jemně mletá a vyrábí se z přirozeně bezlepkové cizrny. Použít ji můžeme na sladké a slané pečení, na přípravu lívanců, různých placek, noků a knedlíků,...
Arašídová mouka má světle hnědou barvu, vysoký obsah bílkovin a sacharidů a je skvělá na pečení. Dodá každému receptu lahodnou burákovou příchuť. Poslouží při...
Kokosová mouka se vyrábí z kokosové dužiny která se po vysušení a vylisování najemno rozemele. Kokosovou moukou lze nahradit v některých receptech místo pšeničné mouky-...
Lískovou mouku můžeme nahradit běžné typy mouky a je vhodná jak na pečení, tak na zahušťování. Je zdravou alternativou klasické či bezlepkové mouky. Můžeme ji použít i...
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.