Rýžová celozrnná hladká mouka se hodí na přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Můžeme ji použít i na...
Cizrnová hladká mouka je jemně mletá a vyrábí se z přirozeně bezlepkové cizrny. Použít ji můžeme na sladké a slané pečení, na přípravu lívanců, různých placek, noků a knedlíků,...
Arašídová mouka má světle hnědou barvu, vysoký obsah bílkovin a sacharidů a je skvělá na pečení. Dodá každému receptu lahodnou burákovou příchuť. Poslouží při...
Hrachová zelená hladká mouka se vyrábí z přirozené bezlepkového hrachu zeleného. Skvěle se hodí na základ oblíbené hrachové polévky, pro zahuštění polévek nebo omáček. Dále ji...
Kokosová mouka se vyrábí z kokosové dužiny která se po vysušení a vylisování najemno rozemele. Kokosovou moukou lze nahradit v některých receptech místo pšeničné mouky-...
Pohanková celozrnná hladká mouka se vyrábí z přirozeně bezlepkové neloupané pohanky. Skvěle se hodí na zahuštění polévek, omáček do sladkého i slaného pečiva, na palačinky,...
Ovesná celozrnná bezlepková hladká mouka se vyrábí z přirozeného bezlepkového ovsa nahého. Můžeme ji použít pro přípravu slaných a sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek či...
Lískovou mouku můžeme nahradit běžné typy mouky a je vhodná jak na pečení, tak na zahušťování. Je zdravou alternativou klasické či bezlepkové mouky. Můžeme ji použít i...