Jahody plátky jsou výborným zdrojem vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo...
Banán plátky je sladký a krásně voňavý a křupavý. Při kontaktu s vodou změkne a navrací se téměř do původního stavu. Můžeme ho konzumovat samotné, nebo si ho přidat do smoothie,...
Po otevření ucítíš omamnou vůni, k tomu lyofilizovné broskve příjemně křupou a rozplývají se na jazyku. Mrazem sušené broskve mají plnou sladkou chuť a zachovávají si všechny...
Dračí ovoce lyofilizované patří mezi exotické ovoce. Je plné vitamínů B a C, minerálních látek, omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Ovoce má výrazný pigment,...
Švestky lyofilizované patří mezi oblíbené ovoce. Kromě slivovice existuje i v čerstvé nebo sušené podobě. Díky obsaženým vitamínům, minerálním látkám a vláknině má na tělo mnoho...
Maliny lyofilizované mají velmi pestré využití v kuchyni, kde ho můžeme přidat do smoothie, snídaňové kaše, jogurtu, nebo ho použít při pečení na ochucení, zdobení či...
Červený lyofilizovaný rybíz v prášku lze využít do ovocných smoothies, do koktejlů, snídaňových kaší nebo dezertů.
Po otevření obal co nejdříve opět uzavřete tak,...
Maliny lyofilizované v prášku jsou bohatým zdrojem vitaminu A a P, který skvěle poslouží i jako přírodní barvivo nebo dochucovadlo. Může se přidat do...
Lyofilizované jahody v prášku jsou výborným zdrojem vitamínu C, který skvěle poslouží i jako přírodní barvivo nebo dochucovadlo. Může se přidat do jogurtů, dortů, kaší nebo...
Lyofilizované liči je exotické ovoce, které má slaďounké plody plné zdraví prospěšných látek a navíc skvěle křupe.
Po otevření obal co nejdříve opět uzavřete tak, aby...
Borůvky celé se hodí do jogurtů, kaší, musli nebo do ovocných šejků nebo jen tak na mlsání s oříšky. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Je křehké a křupavé.
Po otevření...