Lyofilizovaný červený rybíz celý
Červený rybíz celý je lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce. Je sušeno specifickým postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Můžete využít do ovocných smoothies, do koktejlů nebo snídaňových kaší. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem.
Po otevření obal co nejdříve opět uzavřete tak, aby nedocházelo k propustnosti vzduchu a vlhka.
Skladujte na tmavém a suchém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením!
Napomáhá k:
- Normální psychické činnosti
- Normální tvorbě červených krvinek a přenosu kyslíku v těle
- Imunitní systém
Složení:
- 100% Červený rybíz lyofilizovaný
Původ:
- Německo, Polsko
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1152kJ/275 kcal
- Tuky - 1,1g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,13g) - Sacharidy - 32,6g
( z toho cukry - 32,6g) - Bílkoviny - 6,6g
- Vláknina - 35,2g
- Sůl - 0,02g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.