Lyofilizované borůvky celé
Borůvky celé se hodí do jogurtů, kaší, musli nebo do ovocných šejků nebo jen tak na mlsání s oříšky. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Je křehké a křupavé.
Po otevření obal co nejdříve opět uzavřete tak, aby nedocházelo k propustnosti vzduchu a vlhka.
Skladujte na tmavém a suchém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením!
5,0
1 hodnocení
Napomáhá k:
- Podporuje léčbu očních chorob
- Infekci močových cest
- Chrání před rakovinou střeva
- Snižuje hladinu cholesterolu a podporuje činnost oběhového systému
Složení:
- 100% Borůvky celé lyofilizované
Původ:
- Německo
Nutriční hodnoty:
- Energetická hodnota - 1007kJ/238 kcal
- Sacharidy - 38g
( z toho cukry - 38g) - Tuky - 3,7g
( z toho nasycené mastné kyseliny - 0,05g) - Bílkoviny - 3,8g
- Vláknina - 30,8g
- Sůl - <0,025g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.