Jahody plátky jsou výborným zdrojem vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo...
Banán plátky je sladký a krásně voňavý a křupavý. Při kontaktu s vodou změkne a navrací se téměř do původního stavu. Můžeme ho konzumovat samotné, nebo si ho přidat do smoothie,...
Po otevření ucítíš omamnou vůni, k tomu lyofilizovné broskve příjemně křupou a rozplývají se na jazyku. Mrazem sušené broskve mají plnou sladkou chuť a zachovávají si všechny...
Maliny lyofilizované mají velmi pestré využití v kuchyni, kde ho můžeme přidat do smoothie, snídaňové kaše, jogurtu, nebo ho použít při pečení na ochucení, zdobení či...
Dračí ovoce lyofilizované patří mezi exotické ovoce. Je plné vitamínů B a C, minerálních látek, omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Ovoce má výrazný pigment,...
Švestky lyofilizované patří mezi oblíbené ovoce. Kromě slivovice existuje i v čerstvé nebo sušené podobě. Díky obsaženým vitamínům, minerálním látkám a vláknině má na tělo mnoho...
Netrap se sháněním vyzrálého ananasu a vsaď na lyo jistotu. Mrazem sušený ananas má vždy lahodnou sladkokyselou chuť, intenzivní vůni a dokonale křupe. Navíc si zachovává...
Višně celé lyofilizované mají antioxidační účinky, vysoký obsah minerálů, obzvláště jód, železo, hořčík a draslík z nich dělají rudou perlu mezi ovocem. Jsou výborné...
Borůvky celé se hodí do jogurtů, kaší, musli nebo do ovocných šejků nebo jen tak na mlsání s oříšky. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Je křehké a křupavé.
Po otevření...
Lyofilizované jahody v prášku jsou výborným zdrojem vitamínu C, který skvěle poslouží i jako přírodní barvivo nebo dochucovadlo. Může se přidat do jogurtů, dortů, kaší nebo...
Ostružiny celé je lyofilizované ovoce nebo také ovoce sušené mrazem. Můžeme ho přidat do čajů, nebo horkých nápojů, dále ho můžeme rozemlít na prášek a použít ho jako příchuť do...