Špagety bez glutamatu
Špagety bez glutamatu je směs koření s přídavkem soli 20% k úpravě špaget bez glutamanu. Hodí se k omáčkám na špagety, zálivkám nebo k rajské polévce. Hodí se k dochucování těstovin, dušené zelenině, do leča nebo k do jehněčího masa. Uchovávejte v suchu a temnu.
5,0
2 hodnocení
Složení:
- Paprika sladká, oregano, paprika červená, kmín, pepř černý, saturejka, sůl
Původ:
- Polsko
Postup:
- 1. Uvaříme špagety, necháme je scedit a poté posypeme směsí, přidáme trochu oleje nebo másla a podáváme.
- 2. Koření krátce orestujeme na oleji, přidáme vodu, sůl, rajský protlak a necháme povařit. Omáčkou polijeme špagety na talíři.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.