Koření na svařené víno
Koření na svařené víno je směs koření, kterou můžeme použít ke kořenění svařeného vína. Neobsahuje cukr, ani jiné přísady. Doporučujeme při nachlazení má hřejivé účinky.
5,0
1 hodnocení
Napomáhá k:
- Rozšiřování cév - prevence kardiovaskulárního onemocnění
- Posilování imunity
- Mírně zvyšuje tlak
- Podporuje trávení a chuť k jídlu
Složení:
- Skořice, hřebíček, nové koření, badyán, lipový květ, meduňka
Původ:
- Starověký Řím
Návod na přípravu:
- První návod - k 0,5 litru vína např. červeného, bílého nebo ovocného, přidáme 0,5 lžičky směsi, krátce povaříme dle chutí osladíme, poté scedíme.
- Druhý návod (lehké svařené víno) - 0,25 litru vody a 0,5 lžičky koření svaříme dle chuti osladíme, poté scedíme a nakonec přidáme 0,25 litru vína.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.