Koření na kuře je směs koření, která neobsahuje sůl, glutaman ani jiné přísady. Používá se k úpravě kuřete pečením, dušením nebo grilováním. Směs je velmi vhodná při...
Směs polévková je zeleninová směs typu Vegeta. Polévkové koření Vám pomůže vylepšit každou polévku, omáčku či pomazánku. Můžeme ji použít i posypání chleba s máslem. Je...
Garam masala je domácí ostřejší směs, která se jako Kari vyskytuje v různých variantách, závisejících na zvyklostech a chuti kuchařky. Je to universální směs pro indické pokrmy....
Pět pepřů je směs zeleného, červeného, černého, bílého a sečuánského pepře. Můžeme ho použít jako celek, nebo rozdrcený k opepření masitých a zeleninových pokrmů. Má jemnější...
Směs papriky, sušené cibule, spolu s polévkovým základem, moukami z rýže a pohanky a kořením určená k snadné a rychlé přípravě guláše nebo gulášové polévky....
Chlebové koření je směs koření, které je vhodné na pečení chleba v domácích pekárnách i v troubě. Neobsahuje sůl ani žádné další přísady. Uchovávejte vždy v suchu i temnu.
Kari je orientální směs koření, vyskytuje se v mnoha variantách. Je to směs indického typu je zjemněná tak, aby byla přijatelná pro strávníky zvyklé na českou kuchyni.
...
Americké brambory bez glutamanu je kořenící směs k přípravě amerických brambor, hranolek či domácích brambor. Uchovávejte vždy v suchu a temnu. Koření je oblíbené v...
Koření na čínu bez glutamanu je směs, která se používá k přípravě čínských pokrmů. Jedná se o ostrou a aromatickou směs, která je vhodná k přípravě minutek, ke všem druhům masa...
Špagety bez glutamatu je směs koření s přídavkem soli 20% k úpravě špaget bez glutamanu. Hodí se k omáčkám na špagety, zálivkám nebo k rajské polévce. Hodí se k dochucování...