Koriandr plod celý
Koriandr plod se používá při pečení chleba nebo pečiva, můžeme ho kombinovat s kmínem. Používá se do houbových omáček a polévek. Využívá se i při výrobě klobás nebo při pečení masa a ryb.
4,8
9 hodnocení
Napomáhá k:
- Normální trávení (produkce plynů)
- Normální činnost nervové soustavy
- Normální činnost močových cest
- Normální stav pokožky
Složení:
- 100% Koriandr plod
Původ:
- Egypt
Návod na přípravu:
- Připravíme si jednu čajovou lžičku a vsypeme do 1/4 litru studené vody, přivedeme k varu a necháme krátce povařit. V zakryté nádobě necháme 15 min. odstát, poté scedíme.
- Připravujeme vždy čerstvý a pijeme 1-2x denně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.